Labsters

Het idee voor Labsters is geboren tijdens enkele bier-sessies, waarin we allen ons beklag deden over de hoge bullshit-factor van de producten die ons worden aangesmeerd. Meermalen klonk luidkeels: ‘Ja, maar werkt het ook echt?!’ Het zijn krappe tijden, je geeft je geld niet zomaar uit. Kortom, we besloten het zelf allemaal uit te gaan proberen. Inmiddels heeft het virus zich uitgebreid naar het delen van alles dat we dagelijks tegenkomen en onze seal of approval geven omdat het het leven net even leuker maakt.
De Labsters bestaan uit Amanda, Lona en Maartje. Hier een koddige kinderfoto:
kinders

 

Amanda:Aman
Is de natte droom van elke marketeer: als een naïeve puber gelooft ze alle reclame-uitingen. Beloof haar gouden bergen (volumineus haar, rimpelloze huid, wondermiddel tegen armflapjes) en ze trapt erin en koopt het. Als ze niet bezig is met het in stand houden van de consumptiemaatschappij, schrijft ze voor tijdschriften en websites.

 

Lona:
Fotograaf, illustrator, copywriter, paperpusher bij Singel Uitgeverijen en doet onderzoek naar het bestaan van de eenhoorn. Ze is dol op pluizige dieren, taart, zomer, dikke boeken, mensen die haar sarcasme begrijpen, uit eten gaan en stampen door de natuur.
Houdt niet van onweer, uien, apen en de meeste kinderen.
www.lona-aalders.com

 

Labster-MaartjeMaartje:
Redacteur bij persbureau en schrijft graag over cultuur en dan met name films. Daarnaast bewerkt ze graag hout, ze kan het alleen niet. Ze houdt van shaking her booty, zowel in het openbaar als in de comfort of her own badkamer (waar ze de minste geluidsoverlast veroorzaakt, want ze is sociaalvoelend).